05.06.2015

В Запоріжжі нагородили кращих джур

5 червня у Запоріжжі підбили підсумки обласних змагань військово-патріотичної спортивної гри Українського козацтва «Сокіл» («Джура») 2015.

Протягом трьох днів 10 команд, до складу яких увійшли школярі з різних районів області змагалися у військово-спортивних та туристично-спортивних дисциплінах, а також брали участь у творчих та інтелектуальних змаганнях, у тому числі з історії України періоду козаччини, українських військових формувань різних епох, сучасних Збройних Сил України.

За підсумками змагань переможцями у старшій віковій групі стали команди «Козацький спецназ» Новомиколаївскього району, «Січові стрільці» Мелітопольського району, «Джура» Василівського району, які посіли і, ІІ та ІІІ місце відповідно.



ВИПУСК 2015

У Софіївському НВК пройшов випускний вечір. 11 учнів навчального закладу отримали свідоцтва про його закінчення.


29.05.2015

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК 2015

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Навіть весняний дощ не став на перешкоді цієї важливої події. 29 травня у Софіївському НВК пройшла урочиста лінійка.


Відбувся районний етап гри "Сокіл"("ДЖУРА")

29.04.2015

В Україні джурами завжди називали молодих вихованців, зброєносців і помічників досвідченого козака. Стати джурою міг не кожен, а лише той, хто годився до козацької служби, пройшовши певні випробування – як фізичні, так і моральні.


29 квітня 2015 року, юні козачата нашого району мали змогу випробувати себе, взявши участь у І (районному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

Змагання пройшли на базі Новомиколаївської СЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Учасниками випробувань стали учні Софіївського, Сторчівського, Терсянського, Тернуватського НВК, Новоіванківської, Підгірненької, Трудової ЗОШ І-ІІІ ступеня.


Під час районного етапу гри учасники випробовували себе у змаганнях з виконання козацької маршової патріотичної пісні, з індивідуальних дій та дій у складі рою, стрільби з пневматичної зброї, туристичної ”Смуги перешкод”, надання першої долікарської допомоги ”Рятівник”, інтелектуальної вікторини ”Відун”. Також відбувся конкурс- представлення творчо-мистецького звіту рою.


За підсумками конкурсів призові місця розподілилися наступним чином:

 І місце — команда “Козацький спецназ” Софіївського НВК;

 ІІ місце — команда “Сокіл” Сторчівського НВК;

 ІІІ місце - команда”Козацька родина” Терсянського НВК.


Переможці у видах та у загальнокомандному заліку нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації та грамотами обласної дитячої козацької організації "Молода Січ”.


15.03.2015

Міжобласний турнір з волейболу

  15 березня 2015 року в спортивній залі Софіївського НВК відбулись міжобласні змагання з волейболу.

  В змаганнях взяло участь 7 команд з м. Оріхів, смт Новомиколаївка , с Софіївка, смт Дебальцево. Учасників змагань привітав перший заступник голови райдержадміністрації Валентин Курносов.

     Змагання пройшли у цікавій, безкомпромісній боротьбі і були підтримані вболівальниками. Команди показали змістовний і видовищний волейбол. В наполегливій боротьбі перше місце виборола команда м. Оріхів.

 Гідно виступили на цих змаганнях, продемонструвавши цікаву гру високого класу, команди з Дебальцево (ІІ місце) та Софіївського НВК(ІІІ місце).

 Переможці і призери змагань були нагородженні перехідним кубком та грамотами .


05.02.2015

Медіафестиваль «Видатні люди нашого краю» 2015

        Місія Медіафестивалю – залучення учнів до активної та відповідальної поведінки у світі медіа та віртуальному середовищі, знайомство та налагодження контактів між навчальними закладами України та зарубіжних країн, професійне зростання педагогічних працівників, які використовують у навчально-виховному процесі медіапродукцію, вивчення досвіду роботи у галузі медіаосвіти, залучення учнів до активної та відповідальної поведінки у світі медіа та віртуальному середовищі, знайомство та налагодження контактів між навчальними закладами України.

        До участі в Медіафестивалі була представлена робота Великий подвиг земляка, учня 10 класу Софіївського НВК Міщаніна Івана (керівник - вчитель історії Яцун Катерина Василівна), в напрямі «Друковані та електронні ЗМІ» - «Краща газетна/журнальна публікація». Бажаємо успіху Івану!)


Обласний фестиваль презентацій в технології скрайбінг "Безпечний Інтернет"

Фестиваль проводився з метою впровадження нової технології скрайбінг в освітній процес. Із нашої школи у конкурсі взяла участь учениця 6 класу Бабіч Таміла з відео – Безпечний інтернет!