21.11.2019


День Гідності та Свободи

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи 21.11.19 року у Софіївському НВК проведено тематичне заняття патріотичного спрямування «Мій рідний край, що зветься - Україна». Метою якого було продовження формування знання дітей про Україну, як велику суверенну державу, розширення, уточнення знання дітей про державні символи (Державний Герб, Державний Прапор, Державний Гімн України), їх значення, виховання почуття приналежності до свого народу та його цінностей, формування громадянських якостей: патріотизму, людяності, виховання почуття поваги до рідної землі та людей, які захищають її. 

 

Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, кого було вбито на майдані, тих, хто залишив земне життя у 2013-2014 рр. Це наша Небесна сотня. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодну душу.

 

Хвилиною мовчання діти вшанували пам’ять Героїв Майдану і воїнів -захисників України, які загинули за світле майбутнє України під час проведення на Сході України АТО.  Вони – живий приклад героїзму, який переплавив у собі холодний розум та палкі серця. Тож давайте дивитись у майбутнє з оптимізмом та виборювати для себе та наступних поколінь те життя, якого варта наша Батьківщина.

 

21 листопада – це день, коли ми думаємо про майбутнє, але водночас пам’ятаємо й тих, хто віддав  своє життя в боротьбі за це майбутнє.

Слава Україні! І вічна пам'ять героям!