ТЕРМІНОВЕ ЗВЕРНЕННЯ ДИРЕКТОРА!


Шановні батьки, я ВСЕ ЗНАЮ! Знаю, як вам важко поєднувати роботу, домашні справи і контроль (чи навчання) дітей. Дякую за те, що - окрім маси проблем - намагаєтесь бути учителями. Моя порада. Відверто крамольна :) . Якщо у вас зовсім немає часу займатися уроками з дітьми - не відривайте на це годинку. Ви все-одно не встигнете вивчити з ними 5-8 предметів у день. Привчайте їх до самостійності, не опікуйте і не сваріть. Не страшно, що якась тема не опанується. Ми, учителі, все надолужимо, це наша місія. А ви просто любіть своїх діток, розмовляйте з ними, читайте їм чи разом з ними книги, переглядайте милі сімейні комедії.
Дорогі учителі, я ВСЕ БАЧУ! Бачу, яке понаднормове навантаження лягло на ваші плечі; бачу ваше спілкування з дітьми з 7 ранку і до 11 вечора; бачу фото творів чи контрольних робіт (як ви їх умудряєтесь перевірити – для мене таємниця :) ). Дякую вам за титанічну працю. Моя порада. І знову крамольна :)  Зведіть до мінімуму домашні завдання. Найголовніше – здоров’я дітей, їхніх батьків і ваше. Воно нам знадобиться, коли усі повернемось у школу і будемо надолужувати прогалини у навчанні.
Любі діти, я ВСЕ РОЗУМІЮ! Розумію, як вам хочеться вирватись на вулицю, погасати коридорами школи, зустрітися з друзями. Ще трішки – і це все буде. Дякую вам, що вчитеся дистанційно, дякую за самостійність, за недитячу відповідальність. Моя порада. Некрамольна :)  Використайте шанс усвідомити цінності: збереження природи, спілкування з рідними (зробіть канапки до приходу мами і тата з роботи), повага до праці учителів.
БУДЬТЕ УСІ ЗДОРОВІ!!!
Іван Ігнатенко