10.09.2021


День фізичної культури і спорту

Здоров’я – безцінний скарб! З 6 по 10 вересня 2021 року у Софіївському НВК було проведено тиждень фізичної культури і спорту. Його мета – виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя; покращення здоров’я; залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом; виховання взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки, спортивного азарту, взаємовиручки і підтримки.

Для реалізації поставленої мети учні школи взяли участь у низці цікавих заходів. Впродовж всього тижня для учнів початкової школи традиційно було організовано веселі музичні руханки. Учні 5-11 класів змагалися з легкої атлетики та настільного тенісу. А під час брейн-рингу «Що я знаю про спорт?» команди старших класів змогли дізнатися багато нової інформації не лише про спорт, але й про Олімпійські ігри.

Завершився тиждень фізичної культури та спорту урочистим нагородженням переможців змагань. Адже кожен учасник доклав чимало зусиль, щоб його результат став найкращим і надихнув оточуючих на нові спортивні досягнення.