КОМУНІКАЦІЙНА КАМПАНІЯ «ГОЛОВНЕ – ЩО ВСЕРЕДИНІ»

В Україні проводиться комунікаційна кампанія «Головне – що всередині», що реалізується Представництвом ЮНІСЕФ в Україні та Урядом України в партнерстві з Першою леді України, Міністерством освіти та науки України та Міністерством охорони здоров’я України.

 

Метою якої є змінити харчові звички українців. Адже систематичне неправильне харчування може стати причиною виникнення хвороб і розладів травної та ендокринної систем, порушити обмін речовин і навіть спричинити онкологічні захворювання. А здорове і збалансоване харчування, навпаки, — це супергерой, який захищає тебе від багатьох неприємностей.

 

Одним з основних кроків залучення українців до здорового способу життя є Реформа системи шкільного харчування, ініційована Оленою Зеленською. Переходь на платформу «ЗнаЇмо» та ознайомся з основною інформацію про реформу, нормативно-правову базу, навчальні матеріали, підказки про реформу тощо. Основне завдання платформи – інформувати освітніх управлінців, керівників закладів освіти, педагогів та батьків про зміни в системі харчування та найкращі практики організації харчування у школах.

 

Пам’ятай, харчуйся тим – що робить тебе винахідливим та уважним!